Andreas Jost (right), head of the New Markets Europe division of Belimo, welcomes Johan van der Vyver to the Belimo family. Van der Vyver heads up Belimo’s southern Africa division.

Белимо назначи нов дистрибутер за јужна Африка

Белимо брендот не е непознат во индустријата и добри вести се дека квалитетните продукти на Белимо се достапни локално. Во минатото, Белимо доминантно беше фокусиран на сервисирање, но сега веќе, во иднина ќе може да ја прошири својата програма на регионот на јужна Африка. 

 

“Би сакале да се заблагодариме на  Kathy Sharp за одличната работа во минатото со Белимо  for doing a great job with the Belimo agency in the past,” кажа Andreas Jost, менаџер за Нови Пазари во Европската дивизија на Белимо . “Истотака , наши моментни цели се да го отвориме големиот потенцијал на регионот на јужна Африка, а со тоа и растење на Белимо брендот”. Новиот назначен дистрибутор за јужна Африка, соJohan van der Vyver на чело, планира да го оствари тоа.

 

За повеќе информации, контактирајте го Johan van der Vyver, Генерален Менаџер на  Белимо Јужна Африка, на 083 646 1960, или на johan@belimo.co.za.

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.