Белимо ZoneTight™

Вентилот QCV Quick Compact Valve припаѓа на новата генерација  Белимо ZoneTight™ собни и зонски решенија. Тоа е сублимат од 2-насочен мал вентил кој не е робусен (DN15) и електромеханички актуатор кој ги дава следниве погодности:

  • Нема загуби на енергија благодарејќи на целосната заптивност на вентилот по EN 12266-1
  • Лесна-рачна мануелна операција за подесување на вредноста на  kvs од 0.25 до 4.5 m3/h
  • Ротационен отпор на вентилот кој не дозволува само отворање и «оптимизација на вртежен момент»
  • Лесно споив, рачен актуатор
  • Вонредно компакна конструкција за монтажа до висина од 110 mm
  • Мониторинг и БМС преку комуникативните  MP актуатори
  • Достапна и декоративна бела маска за актуаторот.

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.