Електронски притисно независен вентил EPIV. Напреден начин на контрола на проток.

Ново во номинални дијамтери од DN 15 до DN 150.

Вентилот EPIV ги обединува 4 функции во еден продукт и тоа: мерење, контрола, балансирање и исклучување. Ова допринесува да се постигне поголема ефикасност при проектирањето, изведбата и понатамошна експлатација. Затоа ги наведуваме следните предности:

  • Заштеда на време при селекција и пресметка на вентил, со селекцијата само на максималниот потребен проток
  • Брза, лесна монтажа и пуштање во работа
  • Автоматски , трајно хидраулично балансирање преку вентилот 
  • Обезбедување на точен проток на вода при различни диференцијални притисоци и термички оптеретувања
  • Моментално мерење и приказ на мерениот воден проток

Флаер: Електронско притисно независен вентил EPIV.

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.