Иновации во комфорт, енергетска ефикасност и сигурност.

Белимо е светски лидер во развој, производство и маркетин на моторизирани апликации и решенија во греењето, вентилацијата и ладењето. Актуаторите и регулационите вентили се главен бизнис на оваа компанија.

 

Мисија на Белимо

«Да се биде лидер на пазарот е обврска и само мотивација».
P. Burkhalter, Претседавач

 

Целта на Белимо е да биде доверлив партнер на светско ниво за неговите клиенти, нудејќи повеќе од очекуваното. Истражувањето, иновативноста и брзата испорака се клучни фактори. Посветеност, одговорност и доверливост се наши главни карактеристики.

Белимо дава почеќе од обичен продукт. Ние ги подржуваме нашите клиенти со иновативност, ефикасност и енергетска оптимизација за заеднички взаемен успех. Ние сме близу до нашите клиенти во целиот свет, ние го зборуваме локалниот јазик со нашите клиенти за подобра комуникација и разбирање. Нашата работа е посветена на , чувството на сигурност кое го даваме, кон нашите клиенти дека го направиле најдобриот избор.

 

Презентација за компанијата

Презентација за компанијата

Награди

Белимо слави 40 години

 

Белимо во светот

www.belimo.com

 

Белимо е «дел од идејата»

Тестирани продукти кои ги имаат дополнителните атрибути.
 

5 year warranty Located around the globe Complete product range Tested quality Short delivery times Comprehensive support
5 годишна
гаранција
Насекаде во
светот
Комплетен
опсег на 
продукти
Тестиран
квалитет
Кратки рокови
на испорака
Достапна
техничка
подршка

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.