Новите актуатори за притисни вентили. Прикладни, стабилни, сигурни.

Базирани на технологија која е веќе докажана кај ротационите актуатори безброј пати, Белимо ја преставува новата генерација на актуатори за притисни вентили во еден нов стандардизиран концепт на пазарот. Во насока да се прошири опсегот на апликации и да се осознаат реалните барања на пазарот , опсегот на продукти се проширува на спектар од производи кои вклучуваат актуатори со опсег од 500 до 4500 N – нормално со препознатливиот Белимо квалитет и доверливост.  Новата компактна конструкција дава можност за инсталација на истите во апликации на централно греење, вентилација и климатизациони системи каде просторот за монтажа е од клучна важност.  Новиот опсег на продукти е препознатлив по тоа да актуаторите се прикладни и едноставни  за ракување од механичко поставување до задавање параметри.

Флаер: Новите актуатори за притисни вентили. Доверливи, издржливи и сигурни.

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.