Belimo statement on the Corona Virus

March 23, 2021

UM/UH актуатори – Најмалите од Белимо

Со UM/UH актуаторите, Белимо разви решение кое е единствено во свет.

The new VAV-Universal product range

The new room sensors and room operating units are the perfect addition to Belimo’s existing sensor range.

Собни единици на Belimo

Новите собни сензори и собните термостати претставуваат совршено дополнување на постојниот опсег на сензори од Belimo.

Belimo постави рекорд од 100 милиони

Belimo прославува испорака на 100 милиони актуатори на светско ниво како продолжение на својата успешна приказна.

Новите BEN и BEE актуатори за димоводни клапни

Ефикасна контрола на димот, поголема безбедност.

Корпоративен филм за Belimo

Доживејте го Belimo во 3 минути – погледнете го нашиот нов филм и дознајте повеќе за Belimo на следната страница.

Докажан и разновиден 6-насочен зонски вентил

Препознавање на потребите и пронаоѓање на неконвенционални решенија – тоа е тоа што Belimo ја прави извонредна компанија.

Нов сервисен и логистички центар во Дрезден

Belimo ја проширува својата глобална мрежа на сервисни локации и отвора нов сервисен и логистички центар во ...

Доверливо мерење на протокот

Сигурното мерење на протокот игра важна улога во максимизирањето на ефикасноста на HVAC-системот и заштедата на ...

Притисно-независен вентил за ограничување на протокот PIFLV

PIFLV е притисно-независен вентил за ограничување на протокот кој е специјално развиен за примени на ...

Modbus и BACnet® решенија од Belimo

Со помош на широката палета на собирнички интерфејси од Belimo, можете да ги минимизирате трошоците за кабли и да ја ...

3-насочниот топчест контролен вентил

Освен веќе докажаниот 2-насочен пеперуткаст вентил, Belimo сега нуди уште пофлексибилен 3-насочен пеперуткаст вентил.

Компактен зонски вентил QCV

Просторно штедливиот QCV (брз компактен вентил) од производната палета ZoneTight™ на Belimo е достапен како ...

Апликација Belimo Assistant

Целосна и постојана транспарентност на работата на HVAC актуаторот од Belimo и на работата на системот.

Апликација Belimo Retrofit

Дојде време. Треба да ги смените воздушниот и вентил актуаторот.

Новата палета на сензори од Belimo

Благодарение на целосната палета на сензори, Belimo сега е вашиот извор за сите HVAC теренски уреди.

Belimo Energy Valve™

Со интеграцијата на Belimo Energy Valve™ во Belimo Cloud, корисникот создава сопствена сметка за да има целосна ...

Притисно-независен 6-насочен зонски вентил

Електронскиот притисно-независен 6-насочен зонски вентил од фамилијата производи Belimo ZoneTight™ ги ...

Новата генерација на пеперуткасти вентили и актуатори од Belimo

Новодизајнираните пеперуткасти вентили и новите PR актуатори се најинтелигентното, ...

Новите противпожарни дампер актуатори BFL и BFN

Верувајте ѝ на новата генерација противпожарни дампер актуатори со Safety Position Lock™.

Belimo ZoneTight™

Компактните Belimo ZoneTight™ зонски вентили се засноваат врз технологијата на вентили со контролна карактеристика, ...

Притисно-независен зонски вентил PIQCV

PIQCV (притисно-независен брз компактен вентил) од фамилијата на производи Belimo ZoneTight™ е притисно-независен ...

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.