Револуционерни ретрофит актуатори за притисни вентили. Одговараат за сите Ваши вентил.

Со параметрирачките актуатори за притисни вентили од новата генерација Вие веќе имате се што е потребно да се моторизираат различни типови од различни производитени на притисни вентили. Со ретрофит актуатортите за притисни вентили веќе нема потреба да се бараат дополнителни соодветни адаптери. Револуционерните ретрофит актуатори за притисни вентили имаат универзален револуционерен прифат за главата и осовината на вентилот, кои даваат можност за моторизација на вентили од било кој светски производител на притисни вентили. Еден инбус шестоаголен е доволен за монтажа и подесување. Со универзалниот концепт , Вие штедите време, простор и пари.

 

Ова се нашите аргументи !

YouTube-Video

Флаер: Новите актуатори за притисни вентили. Доверливи, издржливи и сигурни.

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.