Retrofit General Air Solutions:
Даваат на системите за греење, ладење и климатизација продолжен век.

Белимо прави специјални ретрофит за замена и надградба на постоечките постари актуатори. Параметрирање на може прецизно да се сетира. VAV-Retrofit комплет со актуатор, мерна бленда и сензори за замена на неисправни или пнематски VAV уреди.

Retrofit General Air Solutions

Ретрофит водени решенија:
Опремување на постарите вентили со најдобри актуатори.

Последната генерација на револуционерните ретрофит актуатори за притисни вентили се со универзален адаптер за вратот и осовинатана вентилот, погодни за скоро сите досега произведени и познати марки на вентили од целиот свет. Специјални ретрофит решенија се достапни и за топчестите вентили, исклучните вентили, пеперуткастите вентили и мешачките вентили.

Најди го твоето ретрофит решение!

Видео: Нова генерација на актуатори за притисни вентили и нивно поврзување.

19-Retrofit-Title

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.