Беспрекорно интегриран.
Новиот сензор се движи од Белимо.

Белимо, водечки светски лидер во развојот и производството на актуатори и контролни вентили за системи за греење, вентилација и климатизација (HVAC), сега отвори ново поглавје во историјата на компанијата со додавање на иновативен асортиман на сензори во својот асортиман на производи.

Сензорите од Белимо се дизајнирани да обезбедат највисок квалитет и сигурност, лесна инсталација и лесна компатибилност со сите поголеми автоматизирани системи за автоматизација и контрола (BACS). Како комплетно провајдерскo решение за уред на ниво на поле, нудиме опсег кој вклучува сензори за мерење на температурата, влажноста, притисокот, CO2 и испарливи органски соединенија (VOCs) за надворешни, цевки и канални апликации. Сензорите од Белимо се поддржани со првокласна услуга.

 

Брошура: Сензори на Belimo – основа на удобноста.

Видео: Новиот сензор се движи од Белимо

Видео: Инсталација на сензорот – 22DT.. Опсег на сензори

Sensors-home

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.