Мали уреди, големо влијание.

CESIM е метод на Belimo за иновација на градежна технологија со сензори, вентили и актуатори. Како членка на Глобалниот договор на ОН, Belimo е активна засегната страна која директно придонесува за Целите на одржлив развој (SDG). Преку инкорпорирање на принципите на Глобалниот договор на ОН во стратегии, правила и процедури, Belimo не само што ги почитува основните одговорности кон луѓето и планетата, туку исто така го трасира патот за долгорочен успех на нашата индустрија.

CESIM осигурува „малите“ продукти на Belimo да влијаат многу врз удобноста, енергетската ефикасност, безбедноста, инсталацијата и одржувањето.

Иновации кои ја редефинираат удобноста

Удобност

Уредите на Belimo обезбедуваат удобна собна средина, контролирана со прецизност, која е од клучна важност за благосостојбата и продуктивноста на луѓето.

Прочитај повеќе
Испорачана енергетска ефикасност

Енергетска ефикасност

Паметната контрола на системите за греење, ладење и вентилација има голем имапкт врз енергетската ефикасност на градежните објекти.

Прочитај повеќе
Безкомпромисна безбедност

Безбедност

Безбедносните актуатори на Belimo спасуваат животи и помагаат да се сведе на минимум оштетувањето на градежните објекти и материјалниот имот.

Прочитај повеќе
Искусете лесна инсталација

Инсталација

Лесната инсталација и брзото пуштање во употреба заштедуваат време.

Прочитај повеќе
Долготрајна изведба поткрепена со поддршка од светска класа

Одржување

Малата потреба за одржување и добрата усуга на клиентите имаат голем импакт врз градежните работи.

Прочитај повеќе
Откријте го највпечатливото од CESIM

CESIM воведен филм

Со CESIM создавање на вредност кај купувачите.

Прочитај повеќе

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.