Искусете лесна инсталација

Лесната инсталација и брзото пуштање во употреба заштедуваат време. Уникатните куќишта на сензорите или уредите, за кои не се потребни алати, а кои дозволуваат пуштање во употреба преку паметен телефон, без хартиени документи, се два примери кои имаат големо влијание врз намалувањето на времето потребно за инсталација. Belimo нуди најсеопфатен асортиман на производи, вклучувајќи ретрофит апликации со брза достава до саканата локација.

INSTALL_1

Тоа што ви е потребно, доставено на време

Belimo нуди најсеопфатен асортиман на производи, вклучувајќи ретрофит апликации со брза достава до саканата локација.

Целосна палета на производи Реновирање: Замена, реновирање и модернизација
INSTALL_2

Пуштање во употреба со допир со прст

Пуштајте ги во употреба и решавајте ги проблемите со вашите актуатори преку вашиот паметен телефон. NFC овозможува потпомогната конфигурација преку паметен телефон дури и кога актуаторот не е поврзан во напојување.

App Belimo Assistant (NFC)
INSTALL_3

Инсталација за миг

Belimo нуди целосен асортиман на сензори дизајнирани со капак што се затвора, овозможувајќи лесна инсталација, а притоа обезбедувајќи заштита NEMA 4X/ IP65.

Опсег на сензор

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.