Долготрајна изведба поткрепена со поддршка од светска класа

Малата потреба за одржување и добрата усуга на клиентите имаат голем импакт врз градежните работи. Уредите на Belimo се добро познати по нивниот долг работен век и уникатна 5-годишна гаранција. За да се постигне оптимална градежна изведба, иновативните решенија на Belimo може да обезбедат мониторинг и транспарентност во реално време.

MAINTENANCE_1

Смиреност

Теренските уреди на Belimo нудат мала потреба од одржување. Сите производи се тестирани и поддржани со уникатна 5-годишна гаранција која овозможува смиреност, знаејќи дека сте го избрале најдоброто.

Целосна палета на производи
MAINTENANCE_2

Мониторинг во реално време

Belimo Energy Valve™ се поврзува со Belimo Cloud и овозможува континуиран мониторинг на енергијата. Автоматските извештаи за енергија ги анализираат податоците за трендови, енергија и изведба.

Мултифункционален вентил Belimo Energy™
MAINTENANCE_3

Сервис и поддршка од светска класа

Belimo нуди широкоопфатни сервис и поддршка за клиентите во текот на работниот век на производот. Одличниот сервис се препознава по брзата и ефикасна помош на нашите клиенти, без разлика дали се на далеку или на лице место.

Belimo Worldwide – дома во повеќе од 80 земји

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.