BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H.
Ghegastraße 3
1030 Виена
Австрија

info@belimo.at
Телефон: +43 1 749 03 61-0 Serie
Веб-страница: www.mk.belimo.com

 

Управниот директор: Ing. Dietmar Niederhametner, MBA
Правна форма на компанијата: Друштво со ограничена одговорност
UID број: ATU 15042102
Комерцијален регистерски број: FN 037854v
Место на надлежност: Виена

 

Авторско право © 2018 BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H.. Сите права се задржани.

Оваа веб-страница користи колачиња.
Со користење на оваа веб-страница и навигација понатаму, ги прифаќате овие колачиња. Детални информации за употребата на колачиња на оваа веб страница се достапни тука.