Aktivizuesit e Belimo Damper.

Zgjidhje për të gjitha HVAC sistemet me ajër.

Rrotullues, linear, multifunksional, Aktuatorë të fuqishëm dhe komunikues.

Lexo më shumë

Valvulat dhe aktorët Belimo.

Zgjidhje për të gjitha HVAC sistemet me ujë.

Zone-, Valvulat të pavarura nga presioni: Zonale, kontrolluese, mbyllëse (Shut Off), mekanike dhe elektronike.

Lexo më shumë

Zgjidhjet OEM.

Belimo VAV & CAV Solutions.
Qarkullimi eficient volumetrik dhe kontrolli i presionit.

Zgjidhet e sigurta Belimo (Safety Solutions).
Motorët e zjarrit dhe tymi të motorizuar.

Lexo më shumë

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.