BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H.
Ghegastraße 3
1030 Vjena
Austria

info@belimo.at
Telefon: +43 1 749 03 61-0 Serie
Faqja e internetit: www.mk.belimo.com

 

Drejtor menaxhues: Ing. Dietmar Niederhametner, MBA
Forma ligjore e shoqërisë: Kompani me përgjegjësi të kufizuar
UID numër: ATU 15042102
Numri i regjistrit tregtar: FN 037854v
Vendi i Juridiksioni: Vjena

 

Copyright © 2018 BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H.. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.