Belimo statement on the Corona Virus

March 23, 2021

UM/UH aktuatorë – më e vogla nga Belimo

Me nje UM/UH aktuatorë. Belimo ka zbuluar një zgjidhje që është e vetmja e llojit të saj në gjithë botën.

The new VAV-Universal product range

The new room sensors and room operating units are the perfect addition to Belimo’s existing sensor range.

Njësitë "Belimo" për dhoma

Sensorët dhe njësitë operative të reja për dhoma janë elementi shtesë perfekt i gamës ekzistuese së sensorëve "Belimo".

Belimo vendos gurin kilometrik 100 milionë

Belimo feston dërgimin në mbarë botën të 100 milionë aktuatorëve, duke vazhduar historinë e tij të suksesit.

Aktuatorë të rinj BEN dhe BEE për amortizimin e kontrollit të tymit

Kontroll efiçent i tymit, më shumë siguri.

Film për kompaninë Belimo

Eksperienca Belimo në 3 minuta – shikoni filmin tonë të ri dhe zbuloni më shumë rreth Belimo në faqen tjetër.

Valvula zone 6-drejtimëshe të provuara dhe praktike

Njohja e nevojave dhe gjetja e zgjidhjeve të pazakonta – kjo është çka e bën Belimo të jashtëzakonshëm.

Qendër e re shërbimesh dhe logjistike në Dresden

Belimo zgjeron rrjetin e vet global të vendeve të shërbimit dhe hap një qendër të re shërbimesh dhe logjistike në Großröhrsdorf pranë Dresdenit.

Matje e besueshme e qarkullimit

Сигурното мерење на протокот игра важна улога во максимизирањето на ефикасноста на HVAC-системот и заштедата ...

Valvula kufizuese e qarkullimit e pavarur nga presioni PIFLV

PIFLV është një valvul kufizuese e qarkullimit e pavarur nga presioni që është projektuar posaçërisht për ...

Zgjidhjet Modbus dhe BACnet® nga Belimo

Me gamën e gjerë të pajisjeve magjistrale nga Belimo, ju mund të minimizoni shpenzimet e shtrimit të kabllove dhe të rritni transparencën e sistemit ...

Valvula e kontrollit me 3 drejtime

Përveç valvulës flutur me 2 drejtime tashmë të provuar, Belimo ofron tani valvulën flutur edhe më fleksibël me 3 drejtime.

Valvula kompakte e zonës QCV

Valvula QVC (Valvula e shpejtë kompakte) që kursen hapësirë, nga gama e produkteve Belimo ZoneTight™, ofrohet si një ...

Aplikacioni Belimo Assistant

Transparencë e plotë në çdo kohë lidhur me zgjidhjet e komanduesve për HVAC nga Belimo dhe me funksionimin e sistemit tuaj.

Aplikacioni Belimo Retrofit

Ka ardhur koha. Një farfalë ajri dhe një komandues valvule duhen ndërruar.

Gama e re e sensorëve nga Belimo

Me një gamë të plotë sensorësh, Belimo është tashmë burimi juaj i vetëm për pajisjet e fushës së HVAC.

Belimo Energy Valve™

Me integrimin e Belimo Energy Valve™ në Belimo Cloud, përdoruesi krijon një llogari të vetën për të pasur transparencë të ...

Valvula e zonës me 6 drejtime e pavarur nga presioni.

Valvula elektronike e zonës me 6 drejtime e pavarur nga presioni nga familja e produkteve Belimo ZoneTight™ ndërthur përfitimet e ...

Gjenerata e re e valvulave flutur dhe komanduesve nga Belimo

Valvulat flutur të dizajnuara rishtazi dhe komanduesit e rinj PR janë zgjidhja më inteligjente, më efikase në energji dhe ...

Komanduesit e rinj kufizues të zjarrit BFL dhe BFN

Besoni në gjeneratën e re të komanduesve kufizues të zjarrit me Safety Position Lock™.

Belimo ZoneTight™

Valvulat kompakte të zonës Belimo ZoneTight™ bazohen në teknologjinë e valvulës me kontroll të karakterizuar që e ka provuar veten me miliona herë.

Valvula e zonës e pavarur nga presioni PIQCV

Valvula PIQCV (Valvula e shpejtë kompakte e pavarur nga presioni) nga familja e produkteve Belimo ZoneTight™ është një ...

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.