Retrofit Zgjedhjet e pergjithshme për ajrin:
Dhënia e ngrohjes, ventilimit dhe komplekseve te ndërtesave me ajer te kondicionuar një mënyre të re jetese.

Belimo posedon aktuatore speciale për zëvendësimin dhe përmirsimin e aktuatoreve ekzistues apo aktuatoreve damper më të vjeter. Parametrat e tyre mund te vendosen menjeher sipas kerkesave aktuale. VAV-Retrofit setet me aktuator, vegla dhe senzore jane të disponueshëm për zevendesimin e paisjeve me defekt dhe pneumatike VAV.

Retrofit General Air Solutions

Retrofit Zgjedhjet për ujin:
Pajimi i valvulave të vjetra me aktuatoret më të mire.

Gjenerata e fundit revoluacionare e aktuatoreve Retrofit jane te pajisur me nje valvule qafore univerzale dhe valvule bishtore, të pershtatshme për përdorim me valvula nga prodhues të mirenjohur nga gjithe bota, duke bere kështu kerkimin e adaptereve te pershtatshem të panevojshem. Zgjidhjet speciale retrofit jane te disponueshme për valvula, valvula mbyllëse, valvula flutur si dhe valvula përzierse.

Gjeni zgjidhjen tuaj Retrofit!

Video: Gjenerata e re e Aktuatoreve me valvula sferike si dhe lidhjet Retrofit.

Retrofit Water Solutions

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.