Inovacion në komfort, efiçiencë të energjisë dhe zgjidhje të sigurta (safety solutions).

Belimo është lider global në tregun e zhvillimit, prodhimit dhe marketingut të përzgjedhjes së aktuatorëve për kontrollin në sistemin e ngrohjes, ventilimit dhe aero kondicionimit. Aktuatorët dhe valvulat kontrolluese përbejnë prodhimin bazë të biznesit.

 

Misioni i kompanisë Belimo

«Të jesh lider në treg është një obligim por edhe një burim për motivim».
P. Burkhalter, Kryesues

 

Synimi i Belimos është të jetë partner i besueshëm në tërë globin, për klientët e tij, duke iu ofruar vlerë që ata e presin. Hulumtimet dhe risitë relevante në treg si dhe përshtatja e shpejtë në ekzekutim janë çelës. Përkushtimi dhe besueshmëria karakterizojnë punën tonë.

Belimo ofron më shume se sa produkte. Ne ofrojmë përkrahje klientëve tanë me zgjidhje efiçiente dhe kursim të energjisë dhe të sjellë sukses të dyanshëm për ne dhe klientin. Ne qëndrojmë afër klientëve në gjithë botën, ne i kuptojmë dhe flasim gjuhën e tyre. Gjithçka bëjme ne, iu ofron atyre sigur se ata kanë zgjedhur më të mirën.

 

Prezentimi i kompanisë

Prezentimi i kompanisë

Awards

Belimo feston 40 vjet

 

Belimo në mbarë botën

www.belimo.com

 

Belimo shet «mençurinë-peace of mind»

Komponente të testuara bashkëdyzuar me shërbime gjithpërfshirëse shtesë.
 

5 year warranty Located around the globe Complete product range Tested quality Short delivery times Comprehensive support
5 vjet
garancion
Shperndare
ne gjithe
globin
Gamë e
kompletuar
e produkteve
Kualitet i
testuar
shpërndarje në
kohë të shkurtë
Përkrahje e
gjithanshme

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.