Integruar mirë.
Sensori i ri varion nga Belimo.

Belimo, lider global në zhvillimin dhe prodhimin e aktuatorëve dhe valvulave të kontrollit për sistemet e ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar (HVAC), tani ka hapur një kapitull të ri në historinë e saj të kompanisë duke shtuar një sërë senzorësh novatorë të gamës së produkteve.

Sensorët nga Belimo janë projektuar për të siguruar cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë, instalimin e lehtë dhe pajtueshmërinë pa ndërhyrje me të gjitha sistemet kryesore të automatizimit dhe kontrollit të ndërtimit (BACS). Si një ofrues i zgjidhjes së pajisjeve të nivelit të nivelit të fushës, ne ofrojmë një gamë që përfshin sensorë për matjen e temperaturës, lagështisë, presionit, CO2 dhe komponimeve organike të paqëndrueshme (VOCs) për aplikimet e jashtme, të tubave dhe kanaleve. Sensorët nga Belimo mbështeten me shërbime dhe mbështetje të klasit të parë.

 

Broshurë: Sensorët "Belimo" – baza e komoditetit.

Video: Sensori i ri varion nga Belimo

Video: Instalimi i sensorëve – 22DT.. Gama e sensorëve

Sensors-home

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.