Zgjedhjet e Sistemeve dhe dhomave:
Sigurimi i komoditetit dhe kursimit te energjise.

Të përdorura në zyre, ndërtesa publike, salla prodhimi, objekte komerciale, apo dhe zona të ndjeshme operative, kontrolleret volumetrik të rrjedhjes, aktuatoret dhe senzorët sigurojne një temperature optimale duke konsumuar nivele minimale të energjise. Ato mund të përdoren si VAV-Compact apo VAV-Universal paisje. Njësi speciale të kontrollit (VAV-Compact) janë në dispozicion për kuti shpërndarjeje të përdoruara në apartamente me ventilim të kontrolluar. Kontrolleret e dhomave dhe apartamenteve me certifikim Eu.bac si dhe sisteme optimizuese me ventilatore përmirsojne nivelet e komoditetit si dhe reduktojne konsumim të tepert energjie.

Video: Belimo VAV-Compact NFC. Hap tjetër perpara.

VAV

Zgjedhjet e sigurisë:
Mbrojtja e jetes dhe aseteve materiale nga zjarri dhe tymi.

Zjarret paraqesin rrezikum më të madh per njerezit dhe aseteve  materiale në një ndërtese. Mbrojtja efikase nga zjarri shpëton jete në kohë rreziku,ndihmon zvoglimin e dëmeve në prone si dhe siguron vazhdimësine e funksionimit te kompanive. Mbrojtja më e mire që zjarri dhe tymi te mos përhapet në kanalet e ajrit kryhet nga damperet e zjarrit duke formuar sektore zjarresh. Sistemet e nxjerrjes së tymit me dampere te motorizuar të tymit sigurojne rrugëdalje pa tym si dhe rrugë te sigurta shpëtimi.

Video: Gjenerata e re e aktuatoreve damper te zjarrit BFL dhe BFN.

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.