PIQCV

PIQCV (DN15-20) është nje valvole zonale e pavarur nga presioni e cila furnizon të gjitha njësite terminale ne aplikime të ngrohjes dhe ftohjes me sasinë e duhur të ujit. Kombinon funksionalitetin e një valvole kontrolli si dhe diferencialin e një valvole rregulluese, duke krijuar keshtu një valvole e cila nuk influencohet nga presioni.

Video: Valvola zonale e pavarur nga presioni PIQCV

Fletushka: Valvola zonale e pavarur nga presioni PIQCV

EPIV

EPIV është valvulë 2-kahore, e cila nuk afektohet nga ndryshimi i presionit në sistem. EPIV mat në mënyrë direkte rrjedhjen duke kombinuar matësin magnetik të rrjedhjes dhe valvulën kontrolluese 2-kahore. Aktuatori posedon një algoritëm të fuqishëm që modelon valvulat kontolluese në mënyrë që të mbajë rrjedhjen e caktuar nga kontrolluesi. Qarkullimi/rrjedhja raportohet prapa tek kontrolluesi duke përdorur një sinjal standard dhe kjo vlerë mund të përdoret nga Sistemi i Automatizuar (Building Automation System) në menyrë që të arrijë kontroll të avacuar dhe strategji të energjisë. Valvulat EPIV janë të dizajnuara në menyrë specifike per aplikim HVAC.

Video: Valvulat e pavarura nga presioni EPIV

Fletushka: Valvulat e pavarura nga presioni EPIV

Belimo Energy Valve™

E di se ku po shkon energjia. Pesë funksione në një valvul – duke përfshirë monitorimin e energjisë. Matja, kontrollimi, balancimi dhe mbyllja me një valvul të vetëm – dhe nuk ndalet atje: Si funksioni i pestë, ri Belimo Energy Valve™ tani ju tregon gjithashtu se ku po konsumohet energjia. Kjo do të thotë që valvula e kontrollit të karakterizuar me vendosjen e rrjedhës elektronike ju ofron të gjitha bazat e nevojshme për optimizimin e konsumit të sistemeve tuaja, për përmirësimin e efikasitetit të energjisë dhe për uljen e kostove operative.

Video: Pse të zgjidhni Belimo Energy Valve™?

Flyer: Belimo Energy Valve™ multifunksionale

Udhëzuesi i përzgjedhjes së valvulave (kliko mbi valvulën për detajet teknike):

Tubacion Presioni i Sistemit Aplikacion Temperatura e mesme Lloji i valvulave DN Lidhja e tubave PDF
2-mënyrë PN 6 Open-close 100°C Valvolë sferike DN15-50 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 100°C Valvolë sferike DN15-50 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvula globit DN15-100 Flanxhë PDF
PN 16 Zona Valve 80°C Valvula e ballit (QCV) DN15-20 Tema e brendshme PDF
Open-close 100°C Valvolë sferike DN15-50 Tema e jashtme PDF
Open-close 120°C Valvolë sferike DN15-50 Tema e brendshme PDF
Open-close 120°C Valvulat flutur DN25-700 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvulat flutur DN25-700 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 100°C Valvolë sferike DN10-50 Tema e jashtme PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvolë sferike DN15-50 Tema e brendshme PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvula globit DN15-150 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 150°C Valvula globit DN15-150 Flanxhë PDF
PN 25 Valvula e Kontrollit 150°C Valvula globit DN15-100 Flanxhë PDF
2-mënyrë presioni i pavarur PN 16 Valvula e Kontrollit 120°C Valvula e Ballit (EPIV) DN15-50 Tema e brendshme PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvula e Ballit (EPIV) DN65-150 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Belimo Energy ValveTM DN15-50 Tema e brendshme PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Belimo Energy ValveTM DN65-150 Flanxhë PDF
PN 25 Open-close 60°C Valvula e ballit (PIFLV) DN15-25 Tema e brendshme PDF
Valvula e Kontrollit 90°C Valvul Ball (PIQCV) DN15-20 Tema e brendshme PDF
3-mënyrë PN 6 Open-close 100°C Valvolë sferike DN15-50 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 100°C Valvolë sferike DN15-50 Flanxhë PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvula globit DN15-100 Flanxhë PDF
PN 16 Change Over 80°C Valvula e ballit (QCV) DN15-20 Tema e brendshme PDF
Open-close 100°C Valvolë sferike DN15-50 Tema e jashtme PDF
Open-close 120°C Valvolë sferike DN15-50 Tema e brendshme PDF
Valvula e Kontrollit 100°C Valvolë sferike DN10-50 Tema e jashtme PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvolë sferike DN15-50 Tema e brendshme PDF
Valvula e Kontrollit 120°C Valvula globit DN15-150 Flanxhë PDF
PN 25 Valvula e Kontrollit 150°C Valvula globit DN15-100 Flanxhë PDF
6-mënyrë PN 16 Valvula e Kontrollit 80°C Valvolë sferike DN15-25 Tema e brendshme PDF
6-mënyrë presioni i pavarur PN 16 Valvula e Kontrollit 80°C Valvolë sferike DN15&20 Tema e brendshme PDF

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.