Zgjidhjet e ajrit:
Trajtimi i ajrit, Shpërndarja, Kontrolli dhe Reagimi.

Gama e madhe botërore e aktuatorëve elektrikë për damperë të ajrit nga 0.4 m² deri ne 8 m² perfshijnë aktuatorë rrotullues, aktuatorë linear si dhe me rrotullim të plotë me një shkallë të gjëre të niveleve të energjisë si dhe kohë të aktivizimit. Aktuatorët mbulojnë pothuajse të gjitha nevojat e fuqisë për kontrollin e rrjedhjes së ajrit në komplekse ndërtesash me ajër të kondicionuar, nga trajtimi dhe shpërndarja deri te reagimi dhe ri-trajtimi. Ky diapazon i gjerë gjithashtu perfshin edhe aktuatorë speciale për përdorim në ambiente të hapura dhe të mbyllura në kushte ekstreme si dhe platforma për implementimin e aktuatorëve individual nga OEMs.

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.