09-Air-Without-standard

Aktuatoret Standard

Aktuatoret damper nga Belimo sjellin tek ju nje varg produktesh me funksione themelore, jetëgjatesi, konsumim të ulët energjie, si dhe komponente operimi univerzale me aksesore identike në përmasa te ndryshme. Ky koncept do ju kursej kohë si dhe zvogëloj shpenzimet.

Technical Details
Fletushka: Aktuatoret me lidhje terminale.
09-Air-Without-fast

Aktuatoret me tempo të shpejtë

Qoftë në qarqe ngrohëse dhe ftohëse, në ventilim, në sistemet e nxjerrjes apo VAV Sistemet- aktuatoret super të shpejte nga Belimo hapin dhe mbyllin damperet e ajrit si dhe valvulat në shpejtësi shumë të shpejtë dhe pothuajse pa zhurmë. Kjo siguron ajer të freskët në dhoma prodhimi, laboratore dhe zona tjera të ndjeshme. Motorët e fuqishëm, kutite e shpejtësise dhe kapaket mbrojtes garantojnë jetëgjatesi edhe në kushtet më të ashpera. Reduktimi automatik i kurrentit, si dhe sistemi mekanik që parandalon bllokimin e rrotullimeve,ulin konsumimin e energjisë në minimum.

Technical Details
Fletushka: Seria Q Aktuatoret me tempo të shpejtë.
09-Air-Without-linear

Aktuatoret Linear

Aktuatoret linear nga Belimo vendosin standarde të reja: Të veqantë në llojin e tyre ata shtyjne deri ne 300mm, deri ne 1mm nëse është e nevojshme – pa paisje për goditje ndihmëse që kërkohet nga prodhues të tjerë. Kjo thjeshtëson instalimin dhe lehteson bugjetin.

Technical Details
Fletushka: Aktuatoret linear LH dhe SH. Terheqje dhe shtytje eficiente.

Ky website përdor cookies.
Duke përdorur këtë faqe interneti dhe duke lundruar më tej, ju pranoni këto cookies. Informata të hollësishme rreth përdorimit të cookie-ve në këtë faqe interneti mund të gjeni këtu.